|
| The best of... | |
| | Autor | Poruka |
---|
Maya the Bee Pčelica
Broj poruka : 5331 Godina : 46 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: The best of... Pet 16 Jun - 10:02 | |
| kontam nesto, bilo bi ipak steta da nam hakeri upadnu i ostanemo bez nekih postova znaci ovdje kopirajte one koje su za The best of... a jacu ih snimiti sebi, mozete i vi ne zatrpavajte komenatrima, ima mjesto na forumu za to eto, prvi ce onaj metin "vristi ona, vristim ja..." koji je ujedno i inspiracija za ovaj topic
Poslednji izmenio dana Pet 16 Jun - 11:08, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Maya the Bee Pčelica
| Naslov: Re: The best of... Pet 16 Jun - 10:23 | |
| - meteorka ::
- Nazdravimo prvo tome što sam ozdravila, a onda tome što sam uspjela jednu VE u Sco 90 SA u Le podvrgnuti čupanju obrva, depiliranju brčića i čišćenju lica. Pritom uzmite u obzir da ta ista VE90SA ima 58 godina i SA0PL na mom vladaru MA
Bože koja pokora, vrišti ona vrištim ja, a obrve joj ko u Krajišnika i ne da bogte da primaknem, jednu joj uklonila druga stoji izvorno čupava Pa onda prskaj je vodicom da predahne ko da je u ringu bila, oznojile smo se obje, na kraju je meni sav taj borbeni znoj odagnao prehladu, a njoj je pozlilo Rekla je da joj više neću prići pokajal se što mi je rekla kako joj je prija osvojila bjuti kuponec i došla sva lepa i iznegovana
Noge su joj ostal dlakave - ne da ih .................. pa gle, ona je vrištala zato kaj ju boli čupkanje obrva ja to ne mogu shvatiti, ali valjda ima ljudi da ne mogu trpjeti čupanje obrva ali mogu roditi dvoje djece bez po frke ona je vrištal od bola a ja na nju da se ne mrda mislim si, kad je prija trpjela, budeš i ti rekla mi je da imam tešku ruku i da jao onome ko meni dopadne šaka i da je dobro što nisam upisala kozmetičku nego engleski a ja sam samo želel njegovati svoje bližnje pa samo zamisli to da svaku dlačicu moraš popratiti s riječima "evo samo još ova" a dobro znaš da lažeš i još što je najkrvavije, ja njoj govorim "evo ljubim bolu pa će proći", "ne da tebe tvoja 'ćer nikome" a sve sjedim na njoj dok to radim nije ni čudo što joj je pozlilo od moje kilaže na njoj o bože, živim za ovakve trenutke
| |
| | | | Maya the Bee Pčelica
| Naslov: Re: The best of... Pet 16 Jun - 10:47 | |
| DAJ PIZZU - wish ::
- naslonjene drugarica i ja, ne znam na šta, ali svakako na trgu republike smo, posle ispita, jedemo neku picu i uživamo u slobodi još je juni, celo leto je ispred nas... kad neki mali cigosi krenu da se muvaju oko nas, slinavi, balavi, iskeženi i kaže jedan od njih: "seka, daj picu" ja ne dam "seka, daj picu, što si takva" i vidim ja da hoće oni da nam otmu pice, a mi ih pribile uz sebe i svađamo se s klincima ciganima, bože, koja scena tu se našli i neki tinejdž cigani koji crkavaju od smeha kako nas klinci zezaju i dotle mi je bilo smešno, mada mi nije bilo svejedno zbog pice, kad oni krenu da prete: "daj picu ili ću da te pljunem!" au, ala sam se iznervirala... krenem ja sad kao oštro s njima, oni navaljuju, kreće gurka i ladno me jedan od njih tako sočno, šlajmarski (izvinjavam se ) pljune, sva sreća po ruci i ja kao potrčim za njima, a oni šturnuli 200 na sat, smeju se, valjaju se, kao i svi drugi cigani na trgu republike
i ništa...ko će stići male cigose, šmungose ježila sam se sledećih pet dana od tog mega pljuca to mi je najveće nerviranje zbog dece, ili, još bolje, najveći blam
Poslednji izmenio dana Pet 16 Jun - 11:09, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: The best of... Pet 16 Jun - 10:56 | |
| Rukohvat - NoName ::
- ...ja izlazim iz tramvaja,zadnja,narafski kak sem uvek pristojen,i ne gural se na vrata kak slonica neka....i ljudi na trgu čekaju da ušal nutar....i ja da bum zakoračil kadli neka kravetina balavurdijska od cirka 20-ak godina ni manje ni više ulazi u tramvaj i ide na MENE...jelte,mjesta ima dovoljno samo za jednu osobu s te strane ruhohvata na štengama,a ja sam tek zakoračila na prvu štengu i tras u mene celim telom
MA NEĆEŠ,NEMA ŠANSE i ne mičem se...ne mičem se dakle ne miče se ni ona i gura se s ramenom al proć nemre,stojim ko ukopana,mala ko zaglavljena vjeverica...ja velim ¨kaj je,kravo jedna neotesana???????? (ne znam dal sam rekal neotesana ili glupa il nekulturna al ovo ostalo jesam ) a ona nekaj mrmlja u bradu i GURA SE i dalje se rivlje ko bivol al ja i dalje ne pušćam utom ljudi koji stoje i čekaj da uđu,a nemreju od nas dvije počnu galamiti vani,narafski i ja ju pustim jel mi sve neugodno...i ja ju tresnem u odlasku s ramenom i još sam joj rekla neke nelepe izrazece i izađem ja,a jedan frajer kaj je bil među ovim kaj su čekali,ulazi u tramvaj i govori :krava jedna!!!: ja se okrenem s tri metra,tramvaj stoji otvorenih vrata,i velim ¨KO JE KRAVA?!???!????? veli on ti si krava ja velim ¨ma ko ti je krava kretenu jedan (frajer ima oko 50 banki) i približim se tramvaju.... frajer kad je vido da nisam normalna (zadavila bi i nju i njega bez grča na licu) veli on pomirljivo ¨...pa kad ste tu napravili gužvu da nemremo uć....¨ ja velim ¨napravila ju je ona krava¨ veli on,i smijulji se kao ¨pa onda ju šupi ak ti neda van...¨ ja velim ¨ma šupit ću ja vas oboje!!!!!!
to je lepo gleduval celi trg onda sam ja lepo z nasmešenim licem krenula razgledavati sajam starih zanata na trgu
Poslednji izmenio dana Pet 16 Jun - 11:10, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: The best of... Pet 16 Jun - 10:57 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: The best of... | |
| |
| | | | The best of... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |